دكتر ايرج شريفي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: هم اكنون برخي از مراكز بهداشتي و درماني و خانه هاي بهداشت به علت پايين بودن سرانه و كمبود اعتبارات لازم از سوي دانشگاه هاي علوم پزشكي كه اين مراكز را تحت پوشش دارند تعطيل مي شود.
وي ادامه داد: متاسفانه در كشور از مراكز بهداشتي و درماني حمايت مالي نمي شود و مسوولان در سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور نيز به مشكلات موجود درزمنيه عدم پرداخت به موقع هزينه ها به اين مراكز كه در برخي حتي منجر به تعطيلي مي شود، اهميتي نمي دهند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي كرمان، اظهار داشت: زماني كه امكان پرداخت، مطالبات كاركنان و پرستاران نظير حقوق و اضافه كار وجود نداشته باشد، سبب كم كاري ناشي از بي انگيزگي آنها مي شود كه در صورت ادامه آن در نهايت ارائه خدمات مختل خواهد شد.
وي تصريح كرد: 60 درصد مطالبات پزشكان و پرسنل بيمارستان ها از طريق هزينه هاي بيمارستاني تامين مي شود اما از آنجا كه پرداخت اين هزينه ها از سوي سازمان هاي بيمه گر صورت نگرفته است، مسوولان و پرسنل دانشگاه هاي علوم پزشكي را با مشكلات زيادي روبرو كرده است به گونه اي كه بارها مسوولان شاهد قطع برق، آب و بسياري از نيازهاي روزمره بوده اند.
دكتر شريفي گفت: عدم پرداخت هزينه هاي بيمارستاني و كمبود اختصاص اعتبارات لازم در زمينه بهداشت و درمان كشور مي تواند بر آزموش پزشكان در سطح هاي مختلف تخصص و فوق تخصص تاثير منفي گذاشته و كيفيت آن را كاهش مي دهد.
دكتر شريفي گفت: مسوولان در سازمان مديريت و برنامه ريزي قول مساعد را در زمينه پرداخت اعتباراتي كه در نظر گرفته اند به مسوولان دانشگاه داده اند اما متاسفانه تا كنون در خصوص ارائه اين اعتبارات، پرداختي صورت نگرفته است.
نظر شما